Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult

De ce am nevoie de un site web nou?

Orice afacerea trebuie să aibă o prezență în mediul online, în care să ofere informații despre produsele sau serviciile sale, date de contact și alte informații care vor ajuta afacerea să se dezvolte, iar ca aceste informații să fie centralizate ai nevoie de un site web. Majoritatea clienților tăi se documentează pe internet despre produsele sau serviciile pe care doresc sa-le achiziționeze, înainte de a face acest pas. Noi te putem ajuta să dezvolți un site web pentru afacerea ta. Modul de lucru este simplu și te vom consulta pe toată durata proiectului, explicând ce presupune fiecare etapă. Noul site web va fi ușor de folosit de către clienții și partenerii afacerii tale.

Despre prețuri pentru site-urile web

Prețul pentru un site de prezentare simplu pornește de la 800 lei, el fiind influențat de complexitatea proiectului. Prețul pentru un site de tip catalog pornește de la 1500 lei, el fiind influențat de complexitatea proiectului. Prețurile sunt aproximative însă în majoritatea cazurilor reprezintă costul final.

Site web adaptabil și optimizat

Toate site-urile web sunt adaptabile și pot include (în mod gratuit) integrare Google Analytics, Webmaster, formular de contact, on page seo.

Despre hosting-ul pentru site-ul web

De reținut este faptul că realizarea unui site web implică și achiziționarea unui serviciu de hosting sau a unui domeniu (.ro, .com sau altul). Ofer asistență gratuită clienților pentru alegerea domeniului și/sau a hostingului.

Dorești să ne contactezi?

Accesează pagina cu detaliile de contact și completează formularul de contact. Suntem bucuroși să începem noi proiecte și să ajutăm afacerea ta să se dezvolte în mediul online.

feedback_mix.png