Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult

De ce să modific un site web existent?

Dacă ai un site web pentru afacerea ta dar nu ai rezultatele așteptate, atunci trebuie să-l modifici. Multe persoane care caută un produs sau un serviciu pe internet folosesc diferite dispozitive (smartphone, tablete, laptopuri) de aceea site-ul tău web trebuie să aibă un aspect adaptabil la diferite dispozitive. Un alt aspect important e ca pe pagina web a afacerii tale să fie prezente butoane cu îndemnuri la acțiune și să fie integrat cu rețele de socializare. Pe un site web modern poți să adaugi mai multe detalii despre afacerea ta, despre produsele sau serviciile tale. Noul site web va fi ușor de folosit de către clienții și partenerii afacerii tale.

Despre prețuri pentru site-urile web

Prețul pentru un site de prezentare simplu pornește de la 800 lei, el fiind influențat de complexitatea proiectului. Prețul pentru un site de tip catalog pornește de la 1500 lei, el fiind influențat de complexitatea proiectului. Prețurile sunt aproximative însă în majoritatea cazurilor reprezintă costul final.

Site web adaptabil și optimizat

Toate site-urile web sunt adaptabile și pot include (în mod gratuit) integrare Google Analytics, Webmaster, formular de contact, on page seo.

Despre hosting-ul pentru site-ul web

De reținut este faptul că realizarea unui site web implică și achiziționarea unui serviciu de hosting sau a unui domeniu (.ro, .com sau altul). Ofer asistență gratuită clienților pentru alegerea domeniului și/sau a hostingului.

Dorești să ne contactezi?

Accesează pagina cu detaliile de contact și completează formularul de contact. Suntem bucuroși să începem noi proiecte și să ajutăm afacerea ta să se dezvolte în mediul online.

feedback_mix.png